Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
magyarul valami sokkimádó a neve talán, de időm se nagyon volt elolvasni. carnagor rájuk cuppant de szegényt pikkpakk kinyírták annyian voltak a kis szemetek.
tegnap meg egy akkor hullahegyet csináltam a wormwood utáni területen, hogy ihaj. na majd lehet hogy én csinálok screenshotokat az ellenségekről a hétvégén. 
van egyébként valami ajánlás, hogy x típusú ellenség kinyúvasztásához adott típusú fegyver kell? pl hogy elektromoshoz elektromos fegyver vagy egyéb típusú, vagy tök mindegy mit mivel lövök? erre nem találtam választ fórumokon még.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tegnap meg egy akkor hullahegyet csináltam a wormwood utáni területen, hogy ihaj. na majd lehet hogy én csinálok screenshotokat az ellenségekről a hétvégén.