- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én is tolni akartam tegnap, de persze szervergond... szerintem túl sokan is vannak, nagyon jó játék, erőgép sem kell hozzá. Csak nehéz az elején nekem, semmim sincs... De néztem streameket, magasabb szinten olyanokat bénáztak, amiben én 10x meghalok még most

Apropó, az csalásnak számít, ha az ember makrózza a gombnyomogatásokat? A reinforce-re gondoltam pl, egyszerűbb lenne társat visszahívni, a többit kihívásnak értékelem, persze, de uccsó' emberként 10 ellenség elől menekülve menthetné a missziót...

Más: ha az ember vesz a pontboltban skinpackot pl, az unlockolja az adott fegyvert, vagy csak elérni lehet jobb fegyókat? Gondolkodom beruházni, ha segíthet, irtó frusztráló a full eredménymentes bukott misszió+társak sincsenek, csak random.
Kontrollerrel jobb amúgy? Van egy PS3-asom..
De nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally X
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem próbáltam