- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- AI a játékokban és azon túl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz makos0078 #1783 üzenetére
Huhh, köszi, ez remek videó, talán a legjobb, amit eddig láttam, rengeteget tanultam máris belőle Bár, az ő gépén feszültség és huzalsebesség állítási lehetőség van, a miénken meg feszültség és amper. De hogyhogy az övén nincs Amper? A miénken meg miért nincs huzalsebesség? Ezt a részt még nem igazán tudom összevezetni, eddig csak pálcával hegesztettem, ebből kifolyólag azzal jobban is megy (még)...
"azt mondta a fószer, hogy a kis SodaX palack kb. 1 méter varratra elég."
Hát ez most nagyon elkeserített Én 30-40 perccel számoltam, de ha nem lesz annyi, akkor tényleg váltok nagyobb palackra. A pisztoly hibája miatt amúgy is a fél palackom oda, ha nem több
Ami még borzasztóan megkavart: a reduktor balra kitekerve van teljesen zárt állapotban (pont fordítva, mint egy csap). Ez minden reduktornál így van, vagy csak az enyémnél (Iweld Mykireg)?PTK
6:166. § [Költségviselés]
(1) A szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a kötelezettet terhelik.
Fogyasztóvédelmi portál:
Félrevezető tájékoztatás az igényérvényesítéssel kapcsolatos költségekről
Jellemző például, hogy a kötelező jótállás hatálya alá eső fogyasztási cikkek esetében a cégek arról tájékoztatják a fogyasztókat, hogy az el- és visszaszállítás költségeit nem viseli a cég. Ez a jogsértő tájékoztatás különösen a rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termékek esetében sérti a fogyasztók érdekeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest