Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Valszeg akkor az oszcilláló volt, amihez fele kell, az úgy megy, hogy kb fele víz van, egy vékony csőben, és több helyen kialakulnak buborékok benne, amik vándorolnak, és közben mozgatják a közeget. Sokkal jobb a hatásfoka, mint egy sim hp-nak.
A pdf-el kapcsolatban úgy nézem azzal lehet nekiindulni, hogy megmondod, hogy hány wattos vezetést akarsz meg hogy milyen hőmérsékleten, aztán abból kijönnek a cső paraméterei: hossz, átmérő, töltöttség, stb... Az a gond vele, hogy csak 12W-ig megy, szóval ha 55W-ot akarsz, akkor nem sokat segít, bár csak ránéztem, nem ástam bele magam mélyebben... Én most kísérlettervezést próbálok tanulni, hogy a sózott sziloplasztra tudjak tervezni olyan kísérletet, amivel meg lehet mondani, hogy mi az ideális szilikagél - sziloplaszt - só - víz arány. Majd írok a régi egyetemi tanáromnak, hogy ajánljon valami jegyzetet, mert nem kenem a statisztikát ennyire. Csináltunk ugyanolyan tervet, ami ehhez kéne, de már sajnos nem emlékszem, vaktában meg nem éri meg nekiállni tesztelni, mert amit kísérlettervvel 6 kísérletből meg lehet mondani, azt terv nélkül kb 60-ból....
A kapilálris réteghez használnak szinterezett fémport is, de ahhoz meg gondolom technológia is kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest