- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- [TAPASZTALAT] Philips Evnia 27M2N3500NL/00 – Meglepően erős, meglepően olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiLANte
tag
Annyira nem rideg, csak kicsit porlik, ha megdörzsölöm. Kipróbáltam úgy, hogy kilapítottam egy kb. 3x4 mm-es csíkot 1x4 mm-re, és ez már gyorsabban szívta a vizet, + kb. kétszer magasabbra. Ha elfektettem vízszintbe, akkor 1-2 mm/sec sebességgel haladt a víz benne. Emellett a lapos oldal irányában egész jól hajlott.
Csak az a baj, hogy annyival több víz kell a csőbe, amennyi a szivacs térfogata, mert bizony a ''mocsok'' képes elnyelni az egészet(ezért is próbáltam kilapítva).
Gondolom a lapításkor a merev ''váz'' összeroppant, és csak a kis szemcsék kapaszkodtak egymáshoz. A kisebb rések miatt gyorsabban és magasabbra szívja a vizet és kicsit képlékenyebb is. Csak a szakítószilárdsága nem túl nagy. De beépítés után úgysem birizgálja senki.
Nem ideális megoldás, ezért is írtam a kanócot. Csak azt meg nehéz beszerezni/elkészíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest