-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #26758 üzenetére
ismerős
ma ismét +1 strigulát húzhatok amúgy a legend back = ultra mák és draftra. 2-2-es shaman és 50% bomblobbert megnyeri (viper vs totem), majd minden válasza van mindenre. 2 fire elly, bolt, es mikor kellenek, fegyver, kutya + stormwind, nekem van 2 flamestrikeom meg fireball is, frostbolt is, egyiket se láttam 10 kör alatt. Igaz 2-vel utána hunter 2. körben feladja, szóval könnyen ment könnyen jött. Arena annyira draw dependent, hogy nevetséges. Ahogy redditen mondják: "snowballs out of control" - ha már jobb a tempója és nincs clear akkor viszlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged