- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Riasztó topik
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
A topikot zárom, folytatás a HDMI topikban.
-
alaves
addikt
Legyetek szívesek segíteni az alábbiban, mert a neten nem találtam meg a megoldást:
PC (NVidia High.Def.Audio)-TV (LG OLED55B7V) HDMI-n keresztül a hang elejéből kb. 500ms nem hallatszik, pl. se youtube-on, se egy angol oktatóprogram hangjából (Hello-ból csak az O hallatszik.).
PC hangszóróból rendben szól. -
balageeee
csendes tag
Üdv Emberek.
Egy kérdésem lenne DTS hanggal kapcsolatban.
Konfig:
AMD X4 955
GTX 460
Pioneer VSX-430DTS hanggal indítok filmet csak a TV-re (erősítőn keresztül, de nincs bekapcsolva) simán megy a hang. Ha bekapcsolom az erősítőt már szaggat a hang (írja az erősítő h DTS hang megjött) az fps pedig ugyan annyi mint az AC3 hang esetén. Indítok más filmet arra is DTS hangot ír de az meg megy szépen. Milyen különbség lehet DTS és DTS között? Illetve ez miért okoz akadozás?
Próbáltam már MPHC-t, Powerdvd 15-öt de ugyan ezt tapasztaltam.Köszönöm előre is
-
feccfecc
csendes tag
Sziasztok! olyan problémám lenne hogy átváltottam a UPC-nél digitális tvre és kihoztam egy hd mediaboxot!
amikor össze kötöttem a boxot és a tv-t akkor a tvből recsegő hang jött ki,tehát jött ki hang a tvből,de közben recsegett is ami nagyon zavaró! aztán a boxot és a hifit össze kötöttem egy hang kábellel és ott meg tökéletes volt a hang!
mi lehetne a megoldás hogy tv-n is tökéletes legyen a hang??
előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest