- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
-
fLeSs
nagyúr
Na akkor eddig ott tartok, hogy leformatálom a vinyót, majd ráeresztem a Fujitsu progiját, annak is a leglassabb tesztjét.
Sztetek ez elég lesz? :)) -
Polesz
addikt
válasz
J.J. András #23 üzenetére
A Partition Magic érdemi része nem windoz alatt fut ;]
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
J.J. András #23 üzenetére
Bármilyen vinyón megállapítja a badsectorok helyét és win alól fut?
Próbáld a scandisket. :)) -
J.J. András
őstag
az AIDA32 tartalmaz beépített diagnosztikai eszközöket.......azt hiszem PLUGIN, vagy DIAGNOSTICS menüpont alatt vannak.....
egyszer régen nekiálltam lefuttatni egy vinyó-tesztet, de az nem csinál mást, mint nekiállt írni, meg olvasni gy csomó adatot, és talán mérte a hőmérsékletet ,meg az írási és olvasási sebességet.....-ilyenre gondoltál ?
nekem amúgy olyan kérdésem volna, hogy létezik-e olyan univerzális tesztpogi, ami bármely vinyón megállapítja bad-sectorok helyét, és el is különíti azt??
ha van, linkeljétek.....olyasmira gondoltam, mint a Partition Magic, abbanis egy csomó mindent tudsz a particiókkal csinálni, és WIndows alól fut......
köszi előre is -
fLeSs
nagyúr
OK, a topic szempontjából hasznos ez a BootCD, de nekem most nem kell. Pláne mivel nem is a SCSI-s progi van rajta, hanem az IDE-s.
-
Polesz
addikt
[L]http://www.rw-net.de/download/ubcd.zip[/L]
Hogy ne keressél sokáig és még el is indul a letöltés ;] -
fLeSs
nagyúr
Na olvassátok el a 7-es hozzászólásomat. :))
Ezek szerint ha egy vinyóval nem stimmel vmi, akkor egy kis izzasztás után a SMART-ban változnak az értékek? :F Mekkora változás után mondható ki egy vinyóról, hogy ez meg fog halni? Vagy más az értelme? :D -
fLeSs
nagyúr
A topicot általánosságban segítségnyújtás céljából nyitottam, de nálam konkrétan egy SCSI Fujitsu MAP3147-es vinyóról van szó. Közben utánanéztem a gyártó honlapján, és a vinyó már támogatja a S.M.A.R.T.-ot, gyári progit viszont nem találtam, amit le lehetne tölteni a Fujitsu-tól.
-
fLeSs
nagyúr
A kérdés nem túl bonyolult :) : ha van egy délutánom arra, hogy egy vinyót leteszteljek, és megbizonyosodjak arról, hogy tuti nem hibás (legalábbis még), akkor mit érdemes bevetni?
A formázás sztem alap, de ezen felül mit érdemes még előszedni?
Illetve: létezik olyan progi, amivel olyan szinten lehet letesztelni egy HDD-t, hogy bizonyos fokig valószínűsíthető legyen az, hogy a HDD nem fog kinyiffanni (a közeljövőben)?
Előre is köszi a tippeket! :P
Aktív témák
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest