Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy Toshiba MK5075GSX hdd-m, ami olyan lassú, hogy megformázni sem tudom még pc-vel sem, a hdd sentinel is sokkal lassaban indul el. Viszont sentinel szerint 100/100-as. Mi lehet a gondja?[ Szerkesztve ]
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy WD 500-as hdd-m, ami 100/4%-os 121 hibás szektor van rajta. Ha teszek rá valamit mindent vissza olvas, viszont az írás nagyon lassú kb 1 mb/s ezzel lehet valamit csinálni, vagy kuka?
-
Repsol600
addikt
Ok, köszi a segítséget. Sajnos akkor ez kuka.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Van egy Seagate 320gb 2,5" laptop hdd-m, eddig jól működött igaz volt bad sector, viszont ma megállt használtat közben és azóta nem indúl, egy darabig hajt aztán megáll.
Vettem fel hangot: Link -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy 250gb-os Sata 2-es Seagate hdd-m, az a gondom vele, hogy ha másolok rá, akkor kb 10-15mp-ig normás sebességen másol, viszont utána el kezd lassulni az írás, és kb 10-15MB/s sebességgel ír csak rá. Ez mitől lehet?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy WD Raptor 36Gb-os hdd. Gond nélkül ment eddig, viszont most már nem tölt be a Win ( kékhalál). Betettem egy másik gépbe, futtattam egy öntesztet de azt írja hogy olvasófej hiba. Lehet kezdeni valamit vele, vagy kuka?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy Seagate 1TB-os hdd-m, az a gond vele hogy sok rajta a bad sector, az lenne a kérdésem hogy ezeket a részeket nem-e lehet valahogy "letiltani"? -
Repsol600
addikt
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írtam-e de van egy Hitachi 1 TB-s Hdd-m kb 4 hónapos, 20 nap van benne és már csak 23%.os a kondíció 53 hibás szektor és 36 gyenge van rajta és egyre nő. Az lenne a kérdésem hogy ezt már garizzák? Sentinel szerint még nem cserélhető gariba. Am Iponnál garis hallottam olyat hogy visszaküldték gariba és jött is vissza hogy még nem garizzák csak ha 0 %-os.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest