- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark Vantage eredmények
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Hali!
Sürgős segítséget kérnék! Egy WD my book külső vinyóm USB-je meghalt, maga a vinyó hibátlan. Szétszedtem, beraktam, felismerte, de nem jelent meg. Meghajtóbetűjel adása után RAW kiterjesztésű lett, a gép mindeképpen formázni szeretné. Fontos adatok vannak rajta, mi tévő legyek?
-
peq
aktív tag
Ha a format/hdds progik korábban külön helyre pakolták a hibás vagy gyenge szektorokat, a kötet törlésével ismét a teljes terület lesz vizsgálható? Van néhány elfekvő bad sectoros vinyóm, megnézem mit hoz ki belőle a hdd regenerator, de fölös órákat nem kívánok a semmire pazarolni
-
peq
aktív tag
válasz liksoft #40246 üzenetére
Mea culpa, azt még valóban nem írtam le. Maxtor 6E040L0 40GB 7.2K 2MB Diamond Max Plus 8 IDE
Azon információhoz szeretnék jutni, miért csak 20asnak látja Ez a titkosszolgálatos téma pusztán móka A host/hidden protected area-ról beszélek, netes utánajárásom soán fellelt opciók közül ez tűnik a legjobb magyarázatnak a jelenségre
-
peq
aktív tag
-
peq
aktív tag
válasz Balathruin #40210 üzenetére
Passz.. Előző életét nem ismerem Csodálkoznék, ha egy ilyen fos megmentéséért elektronikát cseréltek volna. Lehet a magyar titkosszolgálat bizalmas adatai voltak rajta. Egyéb ötlet amivel orvosolni is lehetne, vagy legalább egy próbát a javítása érdekében?
-
peq
aktív tag
Hali!
Régi maxtor 40 gigás pata vinyót a windows csak 20 gigásnak látja, ami még érdekesebb, hogy a bios is. Mi ez? Firmware gubanc és keresztet vethetek arra, hogy találok egyet? Amúgy sentinel szerint 100/100as, win7 is simán felmegy rá. Ötlet, esetleg megoldás?
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Az usb 3.0-ás WD My Book Essential 1 terrás vinyómat állandóan használja valami program, és se "biztosnságos eltávolítást", vagy éppen azt aktuálisan szeretném, firmware frissítést sem engedélyez. Megváltoztattam a kötet betűjelét, kiszedtem a meghajtó indexelését, teljesítménycentrikus energiagazdálkodás van profilként beállítva, a merevlemez nem kapcsol ki soha. Tudtommal semmilyen külső progi nem használhatja, kvázi marad a win7.. Roppant idegesítő, kérlek segítsetek!
Sentinel szerint egy WD10EUCX típusú hdd pörög benne (100/100)
[ Szerkesztve ]
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
64bites win7 menne régi pata/ide vinyón? Vagy nincs efféle megkötés?
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne, már hetek-hónapok óta.. Win 7 indításnál néha megfagy a gép. 3 tápcsere - fsp aurum 500, ramcsere (játék a frekvenciákkal-késleltetéssel, feszültség állítása), hosszú sentinel teszt hiba nélkül. Win 7 felületen amiket kimazsoláztam fórumokból be-,átállítottam (pl: teljesítménycentrikus energiaellátás, aero-t kikapcsoltam, regeditbe "super-fetching"-et engedélyeztem, 3 új vírusírtóval is próbálkoztam). És SEMMI! Tuningolva, tuninmentesen is ugyanaz a hibajelenség - Win 7 startupnál néha megfagy a gép. Felvillan az Üdvözöljük felirat és totál meghal, csak reset segít. asus m4a89gtd pro, phenom 2 x2 560, a-data xpg plus ramok, wd caviar black 650. 3. win 7-em, kezdve az ultimate-től, professional-on keresztül a home premium-ig. Mind a háromnál ugyanaz a fent említett jelenség. Kétségbe vagyok esve, és már nem tudom mi lehet a baj, ezen probléma abszolút meghaladja képességeimet. Néhány gondolat vagy ötlet amin elindulhatnék nagy segítségemre lenne
Miután beindul a gép, Everest system stability és prime 95 is hiba nélkül megy órákig!
-
peq
aktív tag
válasz Panthera #24549 üzenetére
Egészen pontosan 2 óra 11 perces volt a teszt. 650-es WD Caviar Black, kb 3/4 éve van meg. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen hangot adott ki. Mindenesetre most megy rendesen. Azon félelmem, hogy esetleg ettől tönkremehetett benne valami alaptalan, vagy van benne ráció?
-
peq
aktív tag
Megválaszolva saját kérdésemet, hdd sentinellel végigfuttattam a "Merevlemez teszt"-et, minden OK, semmi hiba! Azonban az utolsó 4-5 percben valami borzalmas irritáló hangot adott ki a vinyó, mintha valami kisebb teljesítményű kávédaráló ment volna. Mit pörgetett/mozgatott/tesztelt azokban az utolsó momentumokban?
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Mondjatok kérlek egy programot, ami teljes, pontos diagnosztizálást végez a merevlemezen (felületi-, szektorhibák). Köszi!