Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #31955 üzenetére
Egy ideje kikapcsoláskor a gép csipogott, de utána észrevettem, hogy nem az alaplapi speaker az, hanem a vinyó... Abban is van speaker, vagy mifene? Ez jelezné, hogy valami nem kafa? Azóta a kondícióm 17%.
Ja nem, újra megnéztem, már 14%
Crias neked is azt javaslom, merevlemezkezelőben nézd meg, van-e betűje... Futtatásba beírod, hogy diskmgmt.msc és megnézed, ott látszik-e a vinyód, majd jobb klikk rajta és Meghajtó betűjel és elérési út módosítása opció a helyi menüben...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Következő lenne a kérdésem, ha AHCI nem játszik, akkor Legacy IDE vagy Native IDE a nyerő?
Ha a rendszernaplóban olyan bejegyzés van, hogy: "Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk0\DR0." vagy "Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Ide\IdePort0." akkor első körben a mazzag lehet a ludas? A vinyó HD Sentinel szerint 100/100...
Már napok óta fagyogat a gép és nem tudom miért... Kikapcsoltam a virtuális memóriát, letöröltem frissítéseket, amik korábban letöltődtek és sokan panaszkodtak rá, de egyik se oldotta meg eddig...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Működtem a géppel, elindítottam egy programot, amibe sajna bele is fagytam. Mikor újraindult a gép, nem tudott bebootolni a vinyóról. Most Linux LIVE CSD-ről nyomom és ezzel se tudok belépni a merev lemez egyik partíciójára sem.
Mielőtt bekapcsoltam a gépet épp akkor tettem bele egy SATA dvd írót az eddigi IDE csatolós után. Lehet az kavart be valamit a BIOS-ban? Vagy egyszerűen a fagyás miatt gárgyult meg a vinyó?
Tehát a partíciók látszanak Linuxban, csak épp belelépni nem tudok, egyébként a gép se tud bootolni a vinyórol, de cd/dvdről tud.Mi lehet a gáz?
Köszi: RR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest