- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Probléma megoldva, Kill Disk-el formáztam egy gépben raid kártyára kötve (de ennek szerintem nincs jelentősége) aztán windows is hajlandó volt HDD-röl indulni, végre
nem csak a linux.
azért az érdekes hogy a gyári WD progi nem tudta formázni
[Szerkesztve]"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
megnéztem a merevlemezem WD progival a következőt írja formázás után:
An error was encountered while partitioning your drive. This may be due to hardware limitation or another physical problem. Your new drive has NOT benn setup. Consider running diagnostic software on this drive or consulting your hardware documentation for possible solutions.
mit tegyek vele
köszönöm elöre a segítségeket"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
liksoft
nagyúr
Próbáld meg a gyártó (vagy más) programjával a teljes felületet felülírni (partíciós táblától az utolsó szektorig! Elképzelhető, hogy valamilyen adminisztrációs hiba (szektoron belüli adatmaradék) miatt történik a gondod.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
KTU
addikt
Fejlemény UHU linux gond nélkül felmászik rá, HD sentinel, HD tune szerint semmi probléma a ki is írja boot particio.
Win XP-t már több lemezről több fajtát megpróbáltam telepíteni de HDD-ről nem bootól."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
dany27
őstag
nos ez nagyon érdekes mivel eddig úgy ment a rack h ugye van a lapomon egy ide kör amit az intel csip ad meg kettő amit az ite az intelesre ugye rányomtam a DVDRW-t gondoltam alá fel lógatom a racket hát cseszett menni de ha egy ITE-re rakom magába akkor megy de optikai alatt nem de ha csak ala natúr berakom alá HDDt úgy meg megy
De nincs itthol több IDE kábelem és szükségem lenne a Rackre -
vazzz
őstag
A biosban nincs véletlenül bekapcsolva az AHCI mód? Ilyen esetben a win telepítésekor kell az AHCI driver, egyébként nem műxik a dolog. Vagy telepítéskor tedd fel az AHCI drivert, vagy kapcsold ki biosban. Lehet, hogy a boot-szektor szállt el, ilyenkor egyik esetben egy teljes formázás megoldotta a problémámat, másszor viszont egy új partíció létrehozása segített. Persze más probléma is lehet, de ilyennel már találkoztam... Majd a nálam okosabbak megmondák, ez csak egy tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia