Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Házimozi belépő szinten
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - OLED TV topic
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dagobert07
tag
válasz

ThodEE

üzenetére
						Jó hát nem régi játékról beszélünk, Assasins Creed 4
lack Flag ez a legújabb amin teszteltem, tehát akkor a memória leterheltség olyan 50-60%-al böngészés közben normális? Mindjárt lecsekkolom a HD sentinellel(nem értek hozzá tehát screenshot lesz) Ajánlasz-e még 4 gb-ramot az esetben ha nem normális az alap 50-60%os leterheltség? - 

Dagobert07
tag
válasz

ThodEE

üzenetére
						Most indítottam egy vírusírtót ez végigmegy kikapcsolom é meg csínálom a leírt lépéseket, de mivan abban az esetben ha mondjuk a játék fogja 100%osra lehúzni a "lemezem"?
Szerkesztve: megnéztem és alapjáraton 4-5-6%-os a lemezleterheltség szóval a játék húzna 100%-ra rá, nem gond ez?
2. szerkesztés: A memóriám 50-60%osan leterhelt amiből 40% csak a google chrome, játékok közben azért nem fogok max böngészni

- 

Iomega
addikt
válasz

ThodEE

üzenetére
						Eltávolítottam ezt a bizonyos WD SES driver-t, ugyanaz a jelenség továbbra is.
Rácsatlakoztattam tv-re, azon is jó. Végül is teszi a dolgát, ahogy kell, csak WIN7-tel , ha már csatlakoztatva van a HDD, és újraindítod a gépet, akkor nem tud bebootolni, csak akkor, ha teljesen leállítod, és utána indítod el. Ezt nem értem mi okozza.

- 

Iomega
addikt
válasz

ThodEE

üzenetére
						Most próbáltam ki egy másik laptopon, amin XP van, azon nem jelentkezik a probléma. Arra nincs telepítve ez a WD SES drive, lehet, hogy az a ludas. Kipróbálom úgy is, hogy eltávolítom.
Egyébként azt nem tudom, hogy miért kell telepíteni a WD által javasolt SES drivert?
 Mikor a másik gépen nincs rajta, látni is, viszont tökéletesen üzemel anélkül is a vinyó. 
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
 - WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
 - WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
 - SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
 - WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
 - MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
 - Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

lack Flag ez a legújabb amin teszteltem, tehát akkor a memória leterheltség olyan 50-60%-al böngészés közben normális? Mindjárt lecsekkolom a HD sentinellel(nem értek hozzá tehát screenshot lesz) Ajánlasz-e még 4 gb-ramot az esetben ha nem normális az alap 50-60%os leterheltség?

Mikor a másik gépen nincs rajta, látni is, viszont tökéletesen üzemel anélkül is a vinyó.