Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
RogerWaters
üzenetére
start menü => beállítások=> vezérlőpult=> felügyeleti eszközök=> számítógép kezelés=> lemezkezelő.
A lemezkezelőben feketével látod a nem partícionált méretet. Ha nem akarsz több partíciót, akkor ráállsz a 30 gigás partícióra jobb gomb és törlés, így az eltűnik és a fekete nem partícionált méret lesz a teljes méret. Azon jobb gomb és partíció létrehozása, majd ha ez megvan, akkor megint jobb gomb és formázás.Ha nincs másik vincsid ami mellé be tudod tenni, akkor például
a Windows telepítőcédéjével is le tudod törölni a pici partíciót, végig tök magyar és bolondbiztos, csak a vonatkozó HDD-t tedd a gépbe, hogy el ne cseszd a betűjelet és csak csináld amit mond.
Nem kell tudnod, hogy mi az az "fdisk.exe" ne szarj be.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
RogerWaters
üzenetére
Csak leformázni nem elég, újra kell particiónálni, mert akkor állítod be a méretét.
A win beépített eszkze jelen feladatra tökéletes.Én már jártam úgy, ogy a talán 40 esnek vett maxtort csak 20asnak látta a gép, vadi új volt, ki is cserélték...
Más :
Azt hiszem, hogy leamortizálodott a hdd ém kellően.
A Hdd sentinelnek köszönhetem, hogy nem vesztettem el semmit sem.
Vajon ezt már ki fogják cserélni ? Garis..
Samu 400 as 8 mb cache el, a másik ugyanilyennek semmi baja.
Már a bootkor is nyomni kellett valamit, hogy beinduljon, és a vista is backupot akar állandóan készíteni.
2 hát alatt jutott el 17 % ról 0 % ra a kondi. -
liksoft
nagyúr
válasz
RogerWaters
üzenetére
Szia!
Ha BIOS 400 GB kapacitásúnak írja ki, akkor annyi valóban. Ha csak a nevében szerepel, az nem jelent semmit. A 32GB-ra formázás után meg be kell menni a lemezkezelőbe és újra partícionálni. Ha ezt nem teszed meg, akkor marad 32GB-os.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
RogerWaters
üzenetére
Nézze már meg, hogy jumpert nem - e a limit drive capacity állásba tette -e. . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Crucial T705 1TB PCI-E Gen5 NVMe SSD! 13600-10200MB/s
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest