Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ne a rendszer visszaállításával foglalkozz. Mi kell Neked? A rendszer, vagy az adatok?
A CHKDSK-t én csak adatgyilkosnak hívom, mert mindig a kritikus helyzetben vét hibát. Nem Ő tehet róla, hiszen hibátlan szektort olvas, csak az a szektor adattartalma sérült. Így logikus, hogy hibázni fog! (Olyan mintha a benzinkútnál felcserélték volna a tartályokban a gázolajat és a benzint. Ekkor dízelt tankolva nagyon hamar szét fog robbanni a motor, és nam a tankolást végző vagy a vezető a hibás.)
A Get Data Back fizetős adatmentő programmal tudod a még adminisztráció alapján elérhető adataidat másik drive-ra átmásolni. FONTOS! A forrás és céldrive nem lehet azonos, mert ha igen, akkor mentés közben felülírja a mentendő adatokat! -
zaba
tag
HDD recovery helyett HDD Regenerator volt, kb 16 óra volt, mire leellenőrize, de 0 bad sector!
Ezen felül kivettem a winyót, betettem egy keretbe és csatlakoztattam egy laptophoz, de azzal is ugyanaz van, mint mikor az asztaliban a helyén van, azaz :A lemezszerkezet sérült, vagy nem olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Gitáros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Apple Watch
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A CHKDSK-t én csak adatgyilkosnak hívom, mert mindig a kritikus helyzetben vét hibát. Nem Ő tehet róla, hiszen hibátlan szektort olvas, csak az a szektor adattartalma sérült. Így logikus, hogy hibázni fog! (Olyan mintha a benzinkútnál felcserélték volna a tartályokban a gázolajat és a benzint. Ekkor dízelt tankolva nagyon hamar szét fog robbanni a motor, és nam a tankolást végző vagy a vezető a hibás.)