Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem okozhat.
A win minden vinyóra firkál valamit. System Volume Information mappába.
És ha ezt pont egy rossz részre írja akkor hali.
Probáld meg rendszer visszaállításoknál kikapcsolni a meghajtókat. Egyedül a rendszer vinyót hagyd. Bőven elég az is. Illetve az indexelést is kikapcsolhatod, már ha megy.
Sőt nekem igazából még egyszer sem jött be ez a visszaállítás. -
kem
addikt
én használok legalább 6-7 vinyót adattárolásra amik hibásak, de csak 1-el találkoztam eddig ami annyira beszart, hogy kékhalált okoz. De azt már nem is ismeri föl. A gyenge szektorosokat simán lehet még használni, de én legalább 3 vinyóra írok valamit, akkor tuti megmarad.
-
dKes
tag
Igen, ezt a dolgot kicsit fentebb már pedzegettük. Az offline ellenőrzés során az érintett szektorok átmentek a teszten és a '197 Current Pending Sector Count' értéke törlődött - ezért lehet újra 100%-os a hdd-d.
Azért jelentéstartalma van az ügynek - lehet csak idő kérdése, hogy újra előjön a probléma.
-
Blaze71
őstag
Májusban cserélték ki végre a 80-as Samut, de tavaly november óta szívtam vele.
A másik boltban, amivel elégedett vagyok, már azért kicserélték a HD160HJ-t egy HD161HJ-re, mert az előbbi néha lemezolvasási hibát írt ki bootoláskor. Volt rá megoldás, csak le kellett húzni a csatikat róla és visszadugni, aztán már ment is. Ennek ellenére kicserélték mind a hármat szó nélkül, amit meg adtak helyette azóta is hibátlan. Szóval ritka korrektek. Volt, hogy garis alaplap esetén addíg, amíg megjött az új lap, kaptam egy másikat a polcról, csak kérték, hogy ne használjam az I/O shildet és ne bontsam ki a csatlakozóit. Aztán amikor megjött az új lap, visszavittem a polcról kapottat.
-
Blaze71
őstag
Nekem egy 80-as Samu halt meg, de én már az első áthelyezett szektornál vittem is vissza, majd visszakaptam, hogy jó, én meg visszavittem, hogy nem jó, meg tök üresen is 52-55°. Aztán visszakaptam, hogy nem is igaz, mert náluk nem annyi. Vittem egy Everest riport file-t, meg egy HD Sentinel képet, aztán jött a végső hiba, hogy egy jól működő gépbe betéve az üres Samu lefagyasztotta az egész rendszert, ha intézőben ráklikkeltem. Erre már cserélték. Ráfizettem 2 ezret és kaptam egy 160-ast.
-
liksoft
nagyúr
Ha már az olvasás sem megy, ott nagy a gond. Mivel először nem tudott írni, a sejtésem szerint a fejszerelvény hibásodott meg. Tiszta teres adatmentéssel látok reményt az adatok mentésére, de a drive nagy valószínűséggel halott. Ha formázod, vagy írsz rá, akkor a további adatmentés esélyét rontod.
Viszont nem értem, ha nem tud írni, akkor minek próbálnál formázást? Az is ír!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest