Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwe30
tag
azóta furcsa nyivákoló hangot ad a vinyó,és már bios-t se tudom elindítani..
más:recovery-t tudok akkor is futtatni, ha pl a lementett adatok lelettek ugye törölve(ehhez jo a recovery vagy undelete,ha jól sejtem),és ez mind működik akkor is ha azóta már az 5. OS lett újra pakolva?(szal visszatom állítani az adatokat,ha azóta már az 5. OS lett ujra telepítve?)köszönöm előre is!
Sz.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha rámegyek a Backup partition table-ra. Akkor valami fájlt megkéne neki adjak. Mit adjak meg neki? Amúgy nem csak az a gond, hogy bootolásnál ellenőrízni akarja mindig a vinyót, hanem, hogy valamiért belassult minden. Elindítok egy kitömörítést, 20 percig csinálja, előtte megcsinálta 1 perc alatt. És nem tudom miért van ez,egyik napról a másikra kezdte el!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Total Commander
- iPhone topik
- LEGO klub
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest