- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
liksoft #7452 üzenetére
Nem dolgoznak rajtam marketingesek, erre önállóan képes vagyok
Én úgy gondolkodom, hogy pont a kess miatt nincs adatvesztés. Én itt a kest, mint átmeneti tárolót, mondjuk úgy puffertárat értelmezem. Nekem az ellentmondásosnak tűnik egy picit, hogy valami írható, de nem olvasható. Ha egy szektor szar, akkor az íráskor kiderül, és a kessből újra tudja kezdeni a kiírást, ha egy szektor esetében sikertelen az írás nem? Értem amit írsz, csak ez ilyen fehér hollónak tűnik. Szóval tud írni rá, de az írást követően egyszer sem tudja elolvasni? Érdekes, hogy a felületi hiba ellenére akkor hogy lehet sikeres az írás? Itt valami nem kerek, mert ha ez így igaz lenne, azzal azt mondanánk, hogy a kesből egy darab fára is kiírja a HDD az adatokat és egy szektorról csak olvasáskor derül ki, hogy nem írható. Itt valami nem kerek.
(A komparálás meg még jó, hogy nincs, egy rakás idő lenne.
Nem kellenek ezek az eljárások, többe kerül a leves, mint a hús. Még a paritásbitet is elfelejtették.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest