- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Jocó89 #48696 üzenetére
Szerintem eléggé összekutyultad a dolgokat. Az F-ként csatolt meghajtó az 500 gigás HDD ezek alapján. Mutatja, hogy lemez 1,2,... azok a meghajtók, és azokon belül vannak a partíciók.
Az E meg a C az pedig az SSD-n vannak. A windows telepítő szokott létrehozni ilyen párszáz megás baromságot, már nem tudom, hogy milyen szánalmas oka van, hogy nem a rendszer partíción különít el magának helyet.
De emlékeim szerint ennek nem szokott betűjele lenni. Úgyhogy gondolom azt te rendelted hozzá, szerintem törölheted a betűjelet.
(Azt, hogy törölni lehet-e és a tényleges rendszer partíciót kiterjeszteni már nem tudom, majd megmondja más. Vagy érdeklődj róla a windows témában.)Szerk.: Úgy látom King Unique megelőzött és kb ugyanezt írta.
-
King Unique
titán
válasz
Jocó89 #48696 üzenetére
A screenshot alapján az az 548 MB-os partíció az SSD-n van, nem a HDD-n... Ami normális is, mivel a Windows 10 Legacy BIOS (CSM) és UEFI módban történő telepítésnél is egyaránt létrehoz a rendszer számára kisebb partíciókat. A gond akkor lenne, ha a HDD-re került volna (példa). Egyébként az viszont már nem normális, hogy van meghajtóbetűjele (E), mert ezek a partíciók normál esetben eleve rejtettek. De a betűjel elvétele utólag is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest