Hirdetés
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Melyik tápegységet vegyem?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Közben látom szerkesztetted a hsz-t csak rámentem este a válaszgombra és most írtam meg. Szóval futtattam rendszergazdaként a WinDirStat-ot és akkor már valóban azt mutatja ott is hogy 734 giga le van foglalva a D -ből.
Tehát 734 giga semmi, sötét anyag, sötét energia, szubatomi elektron részecskék, vagy elképzelni nem tudom mik
-
válasz
King Unique
üzenetére
Nálam nem a szabad helyet mutatja

Tegnapelőtt volt full win reinstall, és 26 giga a foglalt terület a 120-as ssd-n
a 3,5 gigás USB-n pedig 3,2 gb hely van lefoglalva, pontosan úgy ahogyan a WinDirStat mutatja.Most fogtam azt a nem egész 1TB-t, amit a win 1.75 TB-nek hisz és az egészet átmásoltam az 1TB-s külső vinyómra (ctrl+a -> ctrl+c -> ctrl+v), majd teljesen letöröltem a D -t (nem formáztam, csak töröltem minden fájlt benne ctrl+a -> shift + del)
Ez pedig a D tartalma: (rejtetett fájlok megjelenítve)

A vinyó full üres, semmi nincs rajta, WinDirStat szerint 12 giga, a Sajátgép meg azt mutatja hogy 734 giga van rajta

Most kap egy lassú formázást, utána remélem jó lesz. Érdekes mindenesetre, legalábbis nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Melyik tápegységet vegyem?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a 3,5 gigás USB-n pedig 3,2 gb hely van lefoglalva, pontosan úgy ahogyan a WinDirStat mutatja.