Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #47244 üzenetére
Hát igen, biztos. Minden elemet kijelöltem (rejtetteket is bekapcsoltam), aztán jobb klikk és összeszámolta hogy 1TB. Ugyanígy a C-n is összeszámolta hogy 26 Gb
A D partíció a Sajátgépben azt mutatja hogy 1 TB szabad hely van, és ha jobbklikkel rámegyek a részletekre akkor is azt mutatja, illetve hogy 1,75 TB a foglalt.
Viszont ha manuálisan kijelölök mindent akkor már 1,03 TB a foglalt, vagyis 1,69 TB a szabad hely.A WinDirStat is azt mutatja, mint amikor manuálisan jelölöm ki.
Egyébként látható még két eszköz, C az SSD, az E egy pendrive, és ott ugyanazt mutatja a Sajátgép is mint a WinDirStat. Kivéve a D-t, ott valahova több mint 730 giga el van veszve
szerk. egyébként tegnap telepítettem újra a win-t, nem tudom számít-e bármit.
ÉN már csak abban gondolkodom, hogy áthúzom azt az 1TB-t a külsőre és leformázom a D-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiMedia lejátszók
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest