Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Igen, a lemezkezelőben meg tudod tenni, természetesen elég az alapértelmezett foglalási egységet kiválasztani, én mindig kiválasztottam az opciót kb. 15db winyón (WD Re3, WD Blue, WD Green, WD VelociRaptor, WD Red és őskövületi Maxtor 500GB SATA).
Egyenként tud formázni, válassz a gyorsformázást, a formázási alapértelmezés szerint. Kb. 1 percbe telik, ha minden oké, mehet a következő formázás, azonban figyelj a meghajtójel kiválasztásban, hogy mi melyikbe illik majd.
Eddig nem tapasztaltam szektorhibát, jó lenne ha van tapasztalatom erről.
De emlékszem a WD 1.6GB IDE-re, azon volt néhány rossz szektor, persze kb. Windows98 volt rajta ha jól emlékszem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De emlékszem a WD 1.6GB IDE-re, azon volt néhány rossz szektor, persze kb. Windows98 volt rajta ha jól emlékszem. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)