- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Saltwater #41833 üzenetére
Körülbelül úgy fogalmaztál, mintha én adatmentésre tettem volna valamilyen kártékony javaslatot.
Csakhogy, amiről én beszéltem, a merevlemez felülírása nem adatmentés.
Ráadásul valójában semmire nem tettem javaslatot, csak leírtam az én eseteim (erre való a fórum), valamint volt egy olyan szólásom, hogy azt a merevlemezt, a függő szektorral már felül kellett volna írni.
Márpedig ez így van, hogy azt a merevlemezt már felül kellett volna írni. Mivel senki nem hülye, törlés előtt persze lementi az adatait. Mi ezzel a probléma?
Függő szektorok eldöntésének ez a módja, hogy írástesztet kell rajta végezni. Nem pedig várni, hogy valami csoda történik, vagy tovább szaporodik. Ezáltal ellenőrizzük a HDD általános állapotát, kiderülhetnek dolgok, vészjelek is.
Úgyhogy nevetséges az egész, nem kellene ennyire hülyének nézni a fórumozókat. Aki nem ért hozzá, nyilván nem fog ilyesmivel foglalkozni. Mások pedig tudják, mit csinálnak.
Azt hiszem, be kellene vezetni egy újfajta fogalmat, a szakmai trollkodás fogalmát, itt a mai történet kapcsán.
-
RollingPotat
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest