Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Doky586 #36760 üzenetére
Mert a legtöbb titkosítás kódolását jelenti az anyagnak, vagy az egész drive-nak. Ezért az üzemmód kiválasztása sokszor a tároló formázásával is jár. Ilyenkor meg ugrik minden. Megoldható a már tárolt adatokkal is, de macerásabb, sérülékeny a folyamat. Olyan mint egy partíció odébb helyezése. Így sokan nem is vállalják be a gyártók részéről. (Nekem nincs ilyen telefonom, így csak általánosságban tudom mondani.)
Viszont ha a legkisebb esélye van adatvesztésnek, akkor a lassú, vagy kábel vásárlásos verzió a járható, nem a titkosításos.
Egyébként nem tudom megérteni, hogy egy ilyen kábelt miért ne lehetne venni. Sokkal olcsóbb mint céges adatmentés. Vagy ha ennyit nem érnek meg az adatok a tulajnak, akkor miért cseszegetik az ismerőst. Az ingyen is megoldható minden korszaka már lezárult!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- DUNE médialejátszók topicja
- Windows 11
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő