Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
liksoft #36636 üzenetére
Hogyne lehetne csak az összes cucca a kanálisban fog landolni egy huppanás után a laptopjából meg mocsári láp-top lesz
Vannak ilyen emberek hiába mondod nekik hogy nemkéne próbálkozni egy egyonhasználódott részegységgel addig nem nyugszanak míg az egész gépüket el nem rontják. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
liksoft #36636 üzenetére
Nem mondtam hogy jó lesz utána! Értelmezni kéne amit mondtam! Hanem fentebb volt szó róla hogy lehet hogy javít rajta. Ezért egy próbát megérne nem? És ha találnák bele elektronikát? Vagy teljesen azonosnak kéne lenni-e? Nem elég az hogy WD3200AAJS? És ha egy hibátlan elektronikát bányászok akkor a lemez tényleges állapotát fogja kiírni? Mert ezt vettem ki fentebb hogy nem a cucc hibás belül hanem a z elektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest