Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Samsung HW-Q950A: csúcs hangprojektorszett
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
madeinjapan
csendes tag
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
Köszönöm a válaszod! Viszont vannak fejlemények, amik sajnos nem azt bizonyítják, amit leírtál.
Ugyanis nem hagyott, és nem is hagy nyugodni a dolog, mert kipróbáltam Linux alatt (Ubuntu 9.10) az összeállítást egy BIOS reset után. A beállítások a BIOS-ban most az alapok (már ami a lemezkezelést illeti). Az Ubuntu bár nagyon sokáig töltött, de gond nélkül felismerte a két PATA-s vinyót, a SATA-s vinyót is és a SATA-s DVD-írót is, együtt!!! Tehát nem lehetetlen a dolog, sőőőőt, nagyon is lehetséges. Tudom, még mielőtt lehurrognátok, hogy a linuxos oprendszerek másként "dolgoznak" mint a windows-osak, de akkor is, VALAHOGY lehetséges windows alatt is, kérdés: HOGYAN.
A másik oldalról megközelítve, mi a fenének raktak volna egy alaplapra 2 PATA-s és 2 SATA-s csatit, ha nem tudod összekombinálni. Mert én nem találtam olyat a lap leírásában, se a lapon jumper formájában, hogy ha sata, akkor nincs pata, és fordítva.
Tehát, valahogy meg lehet csinálni, de én eddig csak tapogatózok. Szükségem lenne egy olyan tőlem felvilágosultabb emberre, aki azt mondja, hogy így kell megcsinálni: ......
Sokaknak ez egy ilyen régi lapnál felesleges időtöltés, de ez már becsületbeli ügy, nem a rászorultság miatt teszem. Tényleg kérlek Titeket, hogy segítsetek! Vagy nem marad más, mint a rendszertelepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Samsung 870 EVO 1TB 2.5 Sata OEM SSD
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Samsung 990 PRO 1TB M.2 Gen4 OEM SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest