- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pingvin1985 #27492 üzenetére
Bocs, elnéztem kinek válaszoltál.
Tárgytalan amit neked írtam.
-
Pingvin1985
tag
válasz
Érdekes. Van nálam egy másik Hitachi is (ugyanaz mint a másik). Ezt először egybe formáztam gyors formázással, és nem adta ezt a hangot, most csináltam rá egy 60 gigás partíciót lassú formázással, mostmár ez is kerreg, bár pár percenként tart egy kis szünetet, majd újrakezdi.
(#27493) Brekkk: Remek! Márpedig ezt a kerregést nem szeretném hallgati. A HD Sentinellel lehet csökkenteni a hangot, csak azt nem tudom, akkor mennyivel lassul a vinyó. Illetve ez az állandó seek gondolom az élettartamra sincs jó hatással, mert attól hogy lehalkítom, még csinálni fogja.
Mióta használod a merevlemezt, hogy csak 1 hónapja kezdte ezt csinálni. Firmware frissítés nem segíthet esetleg? Bár még nem is néztem, hogy egyáltalán van-e hozzá a hivatalos oldalon. -
Brekkk
senior tag
válasz
Nekemis ugyanezt csinálja a Hitachi HDD-m Kb 1 hónapja, bekapcsolás után 1-2 órán át. Utána jó.
Semmilyen adatforgalom nincs rajta, de mégis olyan, mintha seek menne állandóan.
A hőmérséklete is magasabb ilyenkor, és az olvasási teljesítménye is egy picit visszesik.
SMART 100/100-as
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest