- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Már régóta szívtam vele. Komolyan nem értem, hogy miért nem rakták bele valamelyik frissítésbe. A vinyóval nem tudtam kipróbálni, mert már visszaraktam a médialejátszóhoz, de biztos jó, mert az USB kártyaolvasó ledje is kialszik. A WD progija csak XP alatt működött nekem. Még olyan gondom is volt, hogy Hard Disk Senitel alatt a vinyó soha nem ment alvó üzemmódba, de a "Fejlett opciók-Ellenőrzés gyakoriságát 5 percről 12 órára állítása megoldotta.2TB-os külső vinyót akarok venni, WD Elements-re (idáig nem volt vele semmi gond, azt leszámítva, hogy csatlakozáskor 2-3 alkalommal checkdisket javasolt a gép) vagy a WD My Book Essential-ra gondoltam. Mit javasolnál helyettük? Mobilrack+hdd esetén valami speciális vinyó kell? Nem melegszik nagyon? Nekem a PC-ben lévő 2 vinyó úgy 26C°, hogy venti hűti. Az Elements alapból 37C°, de nyáron volt 58C° is. Amikor a HDS pörgette, akkor 47C° volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Már régóta szívtam vele. Komolyan nem értem, hogy miért nem rakták bele valamelyik frissítésbe. A vinyóval nem tudtam kipróbálni, mert már visszaraktam a médialejátszóhoz, de biztos jó, mert az USB kártyaolvasó ledje is kialszik. A WD progija csak XP alatt működött nekem. Még olyan gondom is volt, hogy Hard Disk Senitel alatt a vinyó soha nem ment alvó üzemmódba, de a "Fejlett opciók-Ellenőrzés gyakoriságát 5 percről 12 órára állítása megoldotta.