Új hozzászólás Aktív témák
-
whisperity
tag
válasz Meridian #19821 üzenetére
A sok HWECCR nem feltétlenül jelent jót. Bár nincs rá pattern, hogy mi az elfogadható érték (gyártófüggő). Ha hibás a winyó elektronikailag, az okozhat ilyen hibát.
Egy e-mailt összedobni nem sok idő, én írnék a gyártónak, hogy ugyan már mi folyik itt.
Ha felbootolod a gépet winyó nélkül, akkor is produkálja a tüneteket? Mert ha nem, akkor szűkítettük a probléma forrását.
Tölts be egy Live Win7-et vagy Ubuntu Live CD-t. Ubuntu alá is van stresszor progi. (stress104, ha nem csal az emlékezetem)
[ Szerkesztve ]
-
Meridian
senior tag
válasz Meridian #19821 üzenetére
talált két droppert az AVAST, a c:\windows\syswow64\ mappában, a C_100021.NLS és C_8855.NLS névvel, ami akár directx3d komponens is lehet...
de semmi mást...
törölve lettek, semminek nem hiányzot újraindítás után.
egyébként csak memtest van linux telepítőlemezen? Ubuntu11.04-en most nem találtam, nem volt türelmem keresgélni, aida64-el tesztelve meg semmi hiba.. de most amúgy minden megy, de ez akár megszokott is lehet, kikapcsolom a gépet pár óra múlva vissza és minden kezdődhet előlről...
Ami biztos, a vinyót amint lehet lecserélem.
Amúgy tápegységhibára is gyanakszom, de ha az, akkor annak nem kellene mindig stabilan jelentkeznie?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest