Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
biboistvan
üzenetére
FAT32 vagy NTFS ?
NTFS esetén érdekes, FAT-nál természetes. Sok kicsi apró file nagy lefoglalt blokkokban (fat).
A nagy winyód MFM, RLL, ESDI vagy SCSI illesztésű? -
nRu3
addikt
válasz
biboistvan
üzenetére
nincs váletlenül rejtet particiód?
nézd meg Vezérlöpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép-kezelés -> Lemezkezelés ott megnézheted mi a helyzet menyi van tényleg és abol menyi foglalt.
De szerintem a 32GB-t az reális.
Egy kiss helyet feltudsz szabaditani ha Vezérlöpult -> Rendszer -> A rendszer visszaálitása és ott a fentartott lemezterület csuszkát minimumra rakod , és egy idő mulva vissza 5-7%-ra.
És még lehet lemezkarbantartást is csinálni de ezel is csak minimális hely szabaditható fel. -
L3zl13
nagyúr
válasz
biboistvan
üzenetére
0. Úgysem lesz soha 40 GB hely egy 40GB-s vinyón. Max olyan 38 körül szerintem.
1. Rejtett fájlok mutatása bekapcsolva?
2. System Volume Information-ra adj magadnak jogosultságot, hogy annak a méretét is tudd monitorozni. Vagy kapcsold ki a rendszervisszaállítást. -
Sanya
nagyúr
válasz
biboistvan
üzenetére
hát, a 40G-s vinyó igazából cask 36-os. és akkor már eléggé közel járunk a te 32Gigádhoz.
szerintem nézz egy lomtárat, és egy system restore-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- Steam Deck
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Microsoft Edge
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Béta iOS-t használók topikja
- Billentyűzet gondom van
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest