Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mleslie
tag
Az alábbi gondom lenne:
Volt egy szoftveres raid tömböm két WD raid edition HDD-vel.
Eddig minden alkalommal amikor pl. újratelepítettem a Windowst (XP) minden további nélkül újra látszódtak és tudtam használni.
Most sajna alaplapot cseréltem és bár a windows újratelepítés nélkül megy, a két lemezből csak az egyiket látta a gép. Aztán elkezdtem cserélgetni a sata kábeleket rajtuk, hogy hátha az a gond, de csak annyit értem el, hogy most már egyiket sem látja... frown.gifMindössze 3 lehetőség van a lemezeknél: "konvertálás alaplemezzé", "tulajdonságok" és "Súgó"
A tulajdonságoknál ki is írja, hogy melyik lemez az, de csak annyit ír róla, hogy olvashatatlan.Mit tehetnék, hogy újra lássa a gép a raid tömböt?
A Hard Disk Sentinel is látja egyébként a 2 vinyót és hiba nélküliek szerinte.
Miért nem tudja az xp olvasni őket, ha látja mindkét lemezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest