- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Az AIDA-t ma már Everest néven fejlesztik.
Felraktam a saját webkiszolgálómra: Bővebben: link -
Lortech
addikt
Akkor talán rendbe jön...
SMART-ot tudsz nézni aidával, és sandra-val is. A vinyód állapotáról mutat pár hasznos infót. Aidában háttértár/smart menü alatt elérhető.
Samsungokhoz csak a hutil nevezetű programot találtam, fogalmam sincs mit tud, mivel nekem nincsen samsungom, talán megér egy próbát ez is.
Itt válaszd ki a te vinyódat, aztán a software fülön megleled a programot.
Bővebben: link
Viszont gyanítom, hogy mindegyik merevlemezhez ugyanaz a progi, tehát itt van egy közvetlen link is:
Bővebben: link -
Lortech
addikt
Ha jobban tudod, akkor minek kérdezed...
Én meg úgy tudom, hogy de. Legalábbis ha egy régi dosos formattal csinálod (én legutóbb még a win98-as időben csináltam ilyet) akkor újratesztel minden szektort, és a végén kiirja, hogy mennyi van a vinyón. De a scandisk teljes lemez ellenőrzéssel is tudja ezt szvsz. Chkdsk-t nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest