Aktív témák

• Agyzuzo

addikt

válasz kkalman #24 üzenetére

Érdekes amit írsz, mert nálam pont ugyenez történt, de pronlémák nélkül. Másolok, másolok, eccercsak egy iszonyat ronda fémes kattanás, de mintha semmi se történt volna - a másolás megy tovább, a Win nem fekszik meg, adatvesztés sincs. Ráadásul nálam ezt relative gyakran eljátssza, volt hogy napjában többször is. Kb. egy hete viszont már nem csinált ilyet. Furcsa a dolog, mert a kattogások után rögtön lefuttattam a Maxtor gyári tesztjét, de teljesen egészségesnek minősítette a vinyót. Ill. volt egy másik érdekes ''kalandom'' is vele. Mikor megvettem a gépet áprilisban, először mindkét Maxtor-om RAID-re volt kötve. Na amíg ez volt, adig az XO kb. 3-szer omlott össze egy héten belül, ezt meguntam és letiltottam a RAID vezérlőt, visszatettem sima IDE-re mindent. Ekkor vettem észre, hogy a C:-re valahogy került egy Bad Sector, még csak nem is olyan területre, ahol adat van. Lefuttattam egy MAxtor tesztet, az kijavította, az adataimat meg legyalulta, sz'al a format-ot nem úsztam, meg, de érdekes módon a Bad Sector eltűnt, a lemez kapacitása byte-ra ugyanaz, és azóta már többször is futtattam NDD Surface Scant-t, de semmi... Remélem több probléma nem lesz vele, ettől eltekintve ugyanis nagyon gyors és elég halk, csak boot közben hallatt mindig egy nagyobb kerregést, aztán lecsöndesedik.

Aktív témák