Új hozzászólás Aktív témák
-
szandisas
őstag
én egy érdekes dolgot csináltam:
Van egy SP0612N alul, 1 hely kimarad, és egy SP2504c. Tegnap az alsó 41'os volt, a felső 39.Fogtam a gyári 775-ös coolert, leszedtem a bordáról a ventit, és betettem a házamba oldalra (közvetlenül a winyók mellé)(és a ház oldala le van véve), a gyári cooler adott a winyóknak rendesen! az alsó 33 ra ment le(kevésbé ért a szél
), a felső 29-30'os
-
szandisas
őstag
hát ők nem fáznak! a házam oldala le van véve, és így ennyi... mi lesz ha felteszem?
lassan megérkeznek a hűtők amiket rendeltem, hátha csillapodnak majd..
de az alső winyó ugyan ott van, semmit nem változott, és 5'c kal nőtt a hőmérséklete. a másik vagy 8cm-re lehet az nem hiszem hogy lefele fűtene -
szandisas
őstag
üdv mindenkinek! vettem tegnap itt a PH!-n egy Samsung 250 es SATAII es winyót, beszereltem minden. Eddig egy Samsung 160as IDE volt/van benne, ami eddig 33'c környákén ment, most 37-en, a 250es meg 43 környékén. nagyon megugrottak szerintem ezek a celsiusok
.
azt gondoltam, hogy a 250es melegebb lesz-ugyanis a másik fölött van , csak köztük hagytam 2 üres helyet. dehogy a másik is melegszik -
szandisas
őstag
Írok én is tapasztalatot: nekem 60 a samsungom van, max35'c ig megy fel terhelés alatt, sztem ez így okés... viszont volt nálam egy 160 as wd, amit nem vízszintesen raktam a gépbe, kb 10'ra volt döntve, és elérte az 50 'c-t
na akkor kikapcs, megigazítottam, és az sem melegedett agyon
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest