- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
válasz
sghc_toma #684 üzenetére
Lehet én értem félre, szerintem a ház elejében alul van a vinyó a vinyótartó keretben, alatta a ventilátor, és kintről szívja be a hideg levegőt rá a vinyóra. Az elfújást meg nem igazán értem hogy gondolod, de az tuti hogy a ventinek mindenképp a vinyó felé érdemes fújnia, akárhol is van.
-
zsiga667
addikt
válasz
sghc_toma #680 üzenetére
Jó az befújó-módban. Ha szívna, akkor pont a proci és a többi meleg alkatrész forró levegőjét szívná oda a vinyóhoz.
Mellesleg meg javasolnám mindenkinek hogy a szoftveresen ''mért'' (SMART-ból kiolvasott) hőmérsékleti értékeket felejtsétek el, mert ha épp pontos értéket mutat az maximum a véletlen műve lehet. (Nálam most épp ''54°C-os'' a tapintásra langyos WD RE...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő