Új hozzászólás Aktív témák

• Adrian Mole

senior tag

Tanácsot szeretnék kérni a köv ügyben (elnézést, ha már volt ilyen, vagy nem a megfelelő helyen van).
    Gépbe hdd bővítés (Win XP, Ghost 9.0 a sw része a dolognak). Cél az, hogy hdd1 második (adat)partíciója (tehát a rendszerkötet nem), illetve hdd2 két adatpartíciója rámásszon az új vinyóra (eddig azért a Ghosttal eljutottam), szépen, három partícióba. Aztán szeretném a régi hdd2 vinyót egy másik gépben tartalék/backup vinyónak használni. Gépek helyi hálózatban, megosztott mappákkal. Ott akadtam el, hogy ugye csak egy db partíciónak kellene lennie a hdd1-en a végén, mert így, hogy lehúzom a hdd2-t, nem jól osztja ki a betüjeleket, borul mindenféle megosztott mappa, egyebek. Adatvesztést nem akarok (bár most azért van egy komplett mentés a ghostolás miatt). Mi a köv lépés? Format hdd1 második partíció? Ki lehet valahogyan a rendszerpartíciót terjeszteni Win xp és Ghost 9.0 felhasználásával, vagy ehhez már valami más progi is kell (PM sajnos nincs, és csak tiszta sw játszik, szóval max shareware).
    Remélem, mindent jól írtam le, érthető.
    Ja, és bocsi, de csak holnap nézek vissza, ma már hajcsi.

Új hozzászólás Aktív témák