Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
partyservice #1 üzenetére
A kérdés pontosan illik a Milyen winchestert vegyek? topic profiljába. Szóval folytatás ott.
Ezt zártam.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
partyservice #1 üzenetére
Én 2,5"-os merevlemezt használok a gépemben.
Azon kívül nincs hátránya, mint amit leírtál.
Csendesebbek mint a 3,5"-os társaik.
Egyedül a a fejpozicionálást hallom, mivel a merevlemez a leghangosabb alkatrész a gépben.
Azt sem lehet mondani, hogy sokkal lassabbak a méretesebb társaiknál. A nagyobb adatsűrűség és kisebb tömegű fejmozgató szerkezet miatt - ami gyorsabb pozicionálást tesz lehetővé - azonos sebességen forgó tányérok esetén gyorsabbak is lehetnek a nagyobb méretű társaiknál. -
partyservice
csendes tag
Sziasztok!
Egyedi házat tervezek és felmerült bennem hogy 2.5ös vinyóval dolgozzak. Mi a hátránya a kisebb vinyóknak? Utána néztem, drágábbak, lassabbak picit, bár találtam 7200eset is.. kérdés hogy esetleg hangosabbak-e illetve hogy élnek-e addig mint a 3.5ösök. (igen ssd érdekelne de túl drágák még
)
Ugyanezt gondoltam optikai meghajtóval is. Na itt jelentős méretkülönbségek vannak. Az a méretfelesleg nem ér annyit hogy automatikusan kinyíljon a pohártartó
Kérdés hogy milyen hátrányai vannak a notebookos kis dvd író/olvasóknak? Olvasáskor hangosabbak esetleg?
Tx ^^
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest