- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Sokféle HDD tesztet láttunk már, viszont megbízhatóságra - ami talán a legfontosabb - szinte sehol nincs ''megbízható'' és átfogó statisztika.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
PhoenixK, Osibaa: Irigyellek Titeket
Nekem eddig 3 WD ment tönkre...
-
Sweet Lou 6
addikt
Eh de elkeseredtem. Eddig csak Maxtor, illetve Seagate vinyóim mentek tönkre, a Samsungok beváltak. Sokan dícsérték a fórumon a Western Digitalt, tehát apám gépébe azt vettem. Kb. 3 hónapos, de már 26 hibás szektor van rajta. Gépből 1x sem lett kiszerelve... Ehhez képest az én Samsung hdd-éim katonai körülmények között működtek és működnek hibátlanul a mai napig.
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
7 hónapos Samsung F1 750GB hibátlan és gyors. Pedig sajnos kb. 3x is leejtettem
De úgy látszik bírja a strapát (le is kopogom)
-
Sweet Lou 6
addikt
Na nekem pont tegnap szart be egy ugyanolyan Seagate 7200.7 40GB (kattogás, felpörgési hibák, adatolvasási hibák...)
Én nem ajánlom senkinek a Seagetet, de ez szerintem az én szempontomból érthető is (legutóbbi fél évben 2 is beszart...)
Aztán Maxtorom is szart már be, csak még régebben...
Van egy régebbi Samsungom, az tökéletes...
Amik eddig bírják, azok a Samu, WD és a Hitachi. Bár ki tudja meddig -
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Konflikt #463 üzenetére
Sajna az enyém tényleg ennyire hibás...Particionálni még 1x sikerült, utána hibákat írt ki... De a legbosszantóbb az volt az egészben, hogy ha mentettem valamit a hdd-re vagy egyszerűen valami adat mentődött rá, kék halállal behalt a windows, egyszóval használhatatlan volt...(Win bebootol, utána rögtön kék halál)
Ipon állítólag Seatools-al fogja megvizsgálni...sok sikert nekik...nálam irtó sok hibát talált
Azóta egy átmeneti hdd van a gépben, természetesen hibátlanul működik... -
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
audi100td #448 üzenetére
Valószínű várok egy kicsit, hogy legyen több hibás szektor (ha mégse vennék vissza, fölöslegesen szereltem szét a gépet
), biztonsági mentés megvan.
Még régen (kb.6-7 éve) beszart egyszerre két WD vinyóm is, ezért nem túl jók az emlékeim róla, bár rokonról maradtak ránk és nem tudom milyen volt az előéletük...Maxtorom eladás után szart be, Samsungot pedig nem akarok mert nagyon melegedett...A Hitachi szimpi (mennyire ajánlod?), meg a WD Caviar Black
Ezek közül melyiket ajánlod? -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
audi100td #446 üzenetére
Hi újra!
Azt szeretném kérdezni, hogy a vinyókat hány db hibás szektorral veszik vissza gariba (még soha nem gariztattam vinyót - szerencsére)
Most majd valószínű kell, mer kemény 3nap kellet, hogy legyen 1db hibás szektor a seagate 500-asomban(most 85-ről lement 84%-ra a kondíció
)
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest