Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Sokféle HDD tesztet láttunk már, viszont megbízhatóságra - ami talán a legfontosabb - szinte sehol nincs ''megbízható'' és átfogó statisztika.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
-
fabian4
csendes tag
Hát igen, azt már én is észrevettem, hogy paranoiás vagyok ha a jelszavakról vagy vírusvédelemről van szó.
Egyébként miért lenne bukta? Legalábbis szerintem nem olyan hatalmas. Ha valaki meg is szerzi a file-t akkor is titkosítva van + kititkosítás után is jelszó kell a megnyitásához. Szerintem ez nem rossz védelem.
Egyébként ha ez bukta akkor mit kellene tennem? Ha szabad ilyet kérdeznem te hogy tárolod a jelszavaidat?
-
Janó 44
tag
Kösz még1x. Már 2 gépen is aktíváltuk ezzel a módszerrel, és műxik mind2. Egyébként csakhogy valamivel vissza is kanyarodjak az "alap gondolathoz", ami miatt létezik a topic: bátyámnak meg 640 GB -s Sata II-s Samsung winyója van, és ha jól emlékszek, 2008-2009 körül vette, és még 100% a HD Sentinel szerint.
-
jerry311
nagyúr
Most néztem a Seagate garis feltételeket, mert már csak gyári gari van rá kisker lejárt.
5 centi szivacsba kellene csomagolni (nem a bubis fólia nem jó, egyéb csomagolóanyagok sem), utána jöhet a doboz, aztán postaköltség. Ha nem így csomagolom, akkor ugrott a gari.
Végül visszakapok egy gyári javított HDD-t, amire jövő 2015 Júliusig érvényes még a garancia.
Na pont ennyit nem ér az egész fos.Hozzáteszem amikor küldte a kisker akkor is bubis fóliában volt kb. 2.5 centi vastagságban és egy nejlonzacskóban, doboz sehol. De amiket a HP szállított EVA meg XP storage-hoz azok sem voltak annyira becsomagolva, mint amit a Seagate kér. Pedig azok nem javításra mentek, hanem bele a rack-be nagyüzemre.
Még csak azt nem döntöttem el, hogy veszek NAS-t vagy építek HP Microserverből.
-
Krissal
tag
Sziasztok!
Két HDD tapasztalatai:
Az Seagate szuper, csak hangos, kb. 3-4 éve használom, mostanában már kikapcsolom, király.
A WD talán 3 éves múlhatott és döglött, HDS is kicsit jóindulatú, mert konkrétan használhatatlan a wincsi, 3 partícióból kettőt lát és csak 200gb-t olvas. Hát....nem sokat bírta, nem vagyok tőle elájulva
részletek:
Lemez modelszám . . . . . . . . . . . . . . . . : ST3250824A
Jelenlegi hőmérséklet . . . . . . . . . . . . . : 39 °C
Maximális hőmérséklet (valaha mért) . . . . . . : 40 °C, 2014.10.29. 7:39:11
Minimális hőmérséklet (valaha mért) . . . . . . : 36 °C, 2014.10.28. 17:56:43
Maximális hőmérséklet (teljes élettartam alatt) : 56 °C
Működési idő . . . . . . . . . . . . . . . . . . : 582 nap, 16 óra
Becsült hátralévő élettartam . . . . . . . . . . : több mint 1000 nap
Kondíció . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Kiváló)
Teljesítmény . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Kiváló)A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.-- Fizikai Lemez Információ - Lemez: #1: WDC WD5000AAKS-00V1A0 --
Lemez Tulajdonságok
---------------------Lemez modelszám . . . . . . . . . . . . . . . . : WDC WD5000AAKS-00V1A0
Lemez revízió . . . . . . . . . . . . . . . . . : 05.01D05
Lemez sorozatszám . . . . . . . . . . . . . . . : WD-WCAWF1774174
Teljes méret . . . . . . . . . . . . . . . . . . : 476937 MB
Jelenlegi hőmérséklet . . . . . . . . . . . . . : 40 °C
Maximális hőmérséklet (valaha mért) . . . . . . : 40 °C, 2014.10.29. 7:54:23
Minimális hőmérséklet (valaha mért) . . . . . . : 35 °C, 2014.10.28. 18:41:49
Maximális hőmérséklet (teljes élettartam alatt) : 65 °C
Működési idő . . . . . . . . . . . . . . . . . . : 478 nap, 16 óra
Becsült hátralévő élettartam . . . . . . . . . . : 336 nap
Kondíció . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : ##########---------- 50 % (Közepes)
Teljesítmény . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Kiváló)A lemez önteszt során talált 3 hibás szektort.
A lemez felületén található 1324 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest