Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Melyik gyári progit használod? Mert van több is...(shdiag, hutil, sutil?)
Én pont most tettem be a gépbe egy SP0802N típusú hdd-t, és előtte kipróbáltam rajta az shdiag-ot, és a hutil-t is. Az shdiagérdekes volt, mert végigment, aztán megkérdezte, hogy szeretnék-e full surface test-et is? Mondom neki, Yesss, erre rögtön kiírja, hogy minden oké. Elsőre kezdtem vona örülni, hogy ez milyen ultra gyors, ennyi idő alatt végigolvasta a 80 gigát, de aztán felébredtem
Utána nekiestem a hutil-al, az látszólag rendesen végigment rajta, semi hibát nem jelzett. Formáztam egyet rajta ezek után a win-ben, és ott sem vot semmi hasfájása, sztem jó a hdd.
Nos, pontosan mit is mond neked a formázás? Eseménynaplóban mi kerül bejegyzésre?
P.S.: állítólag a türelem erény. gyakorolhatnád...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána nekiestem a hutil-al, az látszólag rendesen végigment rajta, semi hibát nem jelzett. Formáztam egyet rajta ezek után a win-ben, és ott sem vot semmi hasfájása, sztem jó a hdd.
Segítsetek!