- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #22 üzenetére
Köszi! Próbáltam az Ultimate Boot CD-ről mindkettőt /bár onnan a hutil nem talált vinyót/ és külön az 1.19-es hutil-t is. Mindegyik végigment mindenféle okossággal, hiba nélkül. Próbáltam mélyformázni is, s mint azt írtam akkor sikerült fat32-re teljesen jól /bár csak a scandisk ment rajta végig felületellenőrzéssel/ de amint meg akartam formázni NTFS-re ugyanaz lett a vége...
Jah és a SMART is rendben van szerinte.
Az eseménynapló tippet köszönöm,nem jutott eszembe, de megnéztem most, hogy mondtad és láss csodát:
Esemény típusa: Hiba
Hibás blokk az eszközön (\Device\Harddisk2\D).
Akkor ezexerint BAD-szektoros, tehát garanciális?
Általában nem vagyok türelmetlen /Tehát erényes vagyok!/, csak nem az enyém a vinyó és már két hete itt küzdök vele, mindenféle sz@r adatvisszaállítással, formázugatással, stb. Ma jön érte a tulaja, és azelőtt meg szerettem volna minden lehetőséget próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest