Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Köszi! Próbáltam az Ultimate Boot CD-ről mindkettőt /bár onnan a hutil nem talált vinyót/ és külön az 1.19-es hutil-t is. Mindegyik végigment mindenféle okossággal, hiba nélkül. Próbáltam mélyformázni is, s mint azt írtam akkor sikerült fat32-re teljesen jól /bár csak a scandisk ment rajta végig felületellenőrzéssel/ de amint meg akartam formázni NTFS-re ugyanaz lett a vége...
Jah és a SMART is rendben van szerinte.
Az eseménynapló tippet köszönöm,nem jutott eszembe, de megnéztem most, hogy mondtad és láss csodát:
Esemény típusa: Hiba
Hibás blokk az eszközön (\Device\Harddisk2\D).
Akkor ezexerint BAD-szektoros, tehát garanciális?
Általában nem vagyok türelmetlen /Tehát erényes vagyok!
/, csak nem az enyém a vinyó és már két hete itt küzdök vele, mindenféle sz@r adatvisszaállítással, formázugatással, stb. Ma jön érte a tulaja, és azelőtt meg szerettem volna minden lehetőséget próbálni! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/, csak nem az enyém a vinyó és már két hete itt küzdök vele, mindenféle sz@r adatvisszaállítással, formázugatással, stb. Ma jön érte a tulaja, és azelőtt meg szerettem volna minden lehetőséget próbálni!