Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
én letöltöttem vlami warezt véletlenül [télleg nem tudtam, hogy az!] valami HDD-Regenerator a neve, de abszolót nem bírtam semmire sem használni.
Anno anyám hozott egy 30 GB-os Maxtor vinyót a cégtől, hogy hát szétégett és kicserélték, de azért elhozta...
Én azóta is használom, rackben, 2 ventivel és tökéletesen működik, azóta semmi baja nem volt, csak az volt vele, hogy ugye napi 8-9 órát ment aktív hűtés nélkül az asztal alatt és kicsit forrófejű lett... de mióta jégre tettem, semmi baja.
Anno én is fdisk-kel raktam helyre a vonyót.
Természetesen semmi pótolhatatlan adatot NEM bízok rá, rackben van, szaladgálós vinyónak van rendszeresítve, de télleg, azóta műxik, de mikor anyám hazahozta tényleg halott volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- CSR Racing 2
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest