-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Használja valaki Windows 10-en a Filmek + Tv programot? Az előbb próbáltam lejátszani az új Jumanjit (UHD), de kép volt, hang nem
. Esetleg valami ötletetek van erre? Vagy valami jobb alternatíva? Próbáltam az MPC-HC + madvr-t, de ott meg a beállításoknál akadtam el. Az alapbeállításokkal nem volt probléma, de ahogy egy kicsit állítgattam az algoritmusokat, már akadoztak is az UHD filmek. Vagy felesleges állítgatni, jók az alapbeállítások is? Fura amúgy az egész, mert nem egy gagyi laptopon próbálkozom, vagy ez kevés hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- DIRT Rally 2.0
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Túra és kirándulás topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest