Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztonsági kamera
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
igen, A64 X2 5000+ de bizgettem a progit és jó lett.
1080p-s de a videó a DXVA maitt le se terheli a procit 1%-ra se kb.
Hangnál úgy lett jo, hogy Internal Filtersnél mindké oszlopban bepipáltam mindent ami dts. plusz megnyitásnál nem a mkv-ra kattintotam, hanem open file a progiból és ot uyge van külön mező ahova a hangot be lehet tölteni.
Így furamód jó lett. Igaz volt így is egy fél perces időszak amikor meghüylült de magától visszaállt frankóra.
Fogalma sincs miért csinálta de a fő hogy helyrejött. -
REDeath
őstag
mért késik a dts hang az mkvhoz képest wmp-hc -ben?
-
REDeath
őstag
Üdv és BÚÉK!
ha van egy mkv fájl, és külön van mellé egy dts hang, azt hogy lehet lejátszani?
mpc-hc -ben annyi hogy nem open file, hanem open directory és akkor összes hangsávot ami a mappában van betölti és lehet váltogatni? -
REDeath
őstag
válasz
REDeath #1526 üzenetére
újabb fejlemény
mpc homecinemával működik a DXVA szóval prociterhelés gykorlatilag 0% a 8600gt-vel.
viszont a kép alján a startmenüből egy pár pixelnyi magas csík ottmarad a képen lejátszás közben, ezt nemtudjátok hogylehetne eltüntetni?pontosabban mindig egy vékony csík a film alján, fügetlenül attól hogy fullscreenbe nézem vagy ablakban.
sima mcp + valami codec nél nincs ilyen, cserébe 60%-os cpu teher.
másnál nincs ilyen csík a kép alján?
[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
hali!
lehet hüyle krédés de mi is az a Halii Media Splitter? nekem coreAVC-vel együtt ment fel, nemtudom mire jó pontosan.
splitter az nem valami képelosztó amúgy?vlc meghalt hiába 2magos proci az 1080p-s fullhd videó alatt, media player classic meg csak a coreAVC feltelepítése után játszotta le akadásmentesen az mkv-t.
Visszaolvasgattam és láttam hogy létezik mpc home cinema, most megnézegetem azt, mert sejtem hogy ha letelik a 14 nap a coreavc trialból akkor behal mpc alatt ugyanúgy majd.
felraktam még egy ac3 filtert is, de nem vagyok annyira képben ezekkel adolgokkal, ez filmeken kívűl pl zenelejátszásba ugye nem szól bele? Nemvettem észre különbséget, JetAudióval hallgatok zenét, de azért jólenne tudni 100%-ra
am az ac3 beállításoknál annyit csináltam hogy a stereot átraktam 3/2 sw 2.1 channel-re, ha már 5.1-es a hangrendszerem.ja és mpc-ben még az optionsben van egy olyan menü hogy Internal Filters, itt lehet pipálgatni őket. itt miknek kell bepipálva lenniük az mkv-hoz?
Source Filtersnél beraktam a matroskához a pipát de kivette következő indításnál, pedig arra szüksége lenne nem?
szerk: fura, ha bevan pipálva mintha néha nem lene olyan folyamatos mint pipa nélkül a lejátszás...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...