Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
válasz
REDeath #1526 üzenetére
Az MPC-HC mellé nem szükséges a külön Haali splitter és az ac3filter se, mert bele vannak integrálva a lejátszóba. DXVA mellett a CoreAVC-re se lesz szükséged.
Ha jól tudom, az ac3 filter nem szól bele a JetAudio-s zenelejátszásba, mivel az csak ac3 kódolású hangnál kap szerepet, gondolom JA-val meg mp3-at játszol le. Mondjuk nem tudom, hogy a JA használ-e egyáltalán bármilyen külső filtert...
A film alati csíkot én se tapasztaltam még. -
iMaverick
addikt
válasz
REDeath #1526 üzenetére
Hi!
A Media Splitter kell az MKV lejátszásához. A technológia hátterét én sem ismerem 100%-ig, a Chip magazinban volt kb. 0,5 éve egy cikk ott elég jól leírtak mindent...
A VLC egy nagyon jó, ingyenes program, ami ráadásul mindenféle-fajta videó fájlt lejátszik, csak az a baj vele, hogy nem tudja a 2 magos procit eszik-e vagy isszák...
Értsd: egy magot használ csak.
A legmacera-mentesebb DXVA használat az MPC HC programmal érhető el. Ott az Internal filters fülön kipipálgatod a HD-s videók leggyakoribb kodekjeit és OK lesz (H264, VC1).
szerk.: ilyen csíkot még nem láttam...
-
REDeath
őstag
válasz
REDeath #1526 üzenetére
újabb fejlemény
mpc homecinemával működik a DXVA szóval prociterhelés gykorlatilag 0% a 8600gt-vel.
viszont a kép alján a startmenüből egy pár pixelnyi magas csík ottmarad a képen lejátszás közben, ezt nemtudjátok hogylehetne eltüntetni?pontosabban mindig egy vékony csík a film alján, fügetlenül attól hogy fullscreenbe nézem vagy ablakban.
sima mcp + valami codec nél nincs ilyen, cserébe 60%-os cpu teher.
másnál nincs ilyen csík a kép alján?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest