Hirdetés
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Video digitalizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Rég óta használok MPCHC+AC3 filtert az 5.1 házimozimon, teljes megelégedéssel, azonban az utóbbi időben valamiért nem hajlandó DD-re vagy DTS-re váltani.
Teljesen indokolatlanul egyszercsak "elromlott", azóta csak sztereó jelet közvetít, hiába van az első post szerint minden beállítva. 1x már csinált ilyet, utána újratelepítettem az MPCHC-t és megjavult, most nem, hiába töröltem minden beállítást is.
A jel optikai kábelen keresztül jut az erősítőbe, ami DTS és DD dekódolásra képes. Megfelelő módba van kapcsolva, ez sem lehet probléma. Viszont akkor mi?
Esetleg egy VLC spdif beállítást (ezzel is próbálkoztam, eredménytelenül, de lehet én csesztem el valamit), vagy egyéb jó videólejátszóhoz 5.1 hang továbbítás beállítást tudtok mondani?Előre is köszi,
Mosqu!to
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)