Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
Hifi kábelezés témában nyilatkoznék.
Mivel nincs gyakorlatilag semmilyen tapasztalatom ezen a területen, ezért kéretik fenntartásokkal kezelni mondandóm, illetve következtetésem.
Alanyok:
-TMP. digitális koax,
-Supra Trico digitális koax
-TMP analóg IC.
-Atlas Element Integra Superior IC.
-Supra IFF-ISL IC.IC.-k egy méter hosszúságúak.
Tesztrendszer:
- RPI3.-Digi Allo One IFI IPower táppal,
- TMP Ant Dac TMP DIY tápkábellel
- NAD D3020 ( gyári )
- AT AD900X ( jobb oldali driver mo-i hivatalos szervízben cserélve, egyébként gyári )TMP Dac. "bejáratós" kb. 25-30 órát ment, ebből 10-et Isotec beégető CD anyagával.
Kábelek "beégetése":
TMP és Supra digitális koax kb.10 és 20 óra
TMP analóg IC kb. 25-27 óra vegyesen zenével és Isotec égetéssel
Atlas és Supra IC 1-1 órát ment Isotec CD-vel meghallgatásig.Hanganyag:
Incredible Music & Recordings - (2012) Volume 4
-02. Ugly Old Town - Lils Mackintosh.wav
-09. Fourtysomething - Elenore.wavDigitális koaxok összehasonlítása időben korábbra esett TMP analóg IC-jével, melyben minden kétséget kizáróan a Suprát találtam jobbnak.
Az analóg IC-k összehallgatását már a Supra koax-szal végeztem.
Itt sincs semmi kétségem a végeredményt illetően, a Supra IFF-ISL egyértelműen zeneibb, részletezőbb volt a másik két kábelnál.
Másik kettőt koszosabbnak, dinamikátlanabbnak éreztem.
Supránál a háttér csendesebb, lecsengések tisztábbak, artikuláltabbak voltak.
Példának okáért a dobseprűt selymesebbnek hallottam, ill. cinnek rézhangja volt, ugyanakkor a nagybőgő húrjai elkülönültek mikor sorra pendítették őket, míg a másik kettőnél egybemosódott ugyanez a játék.
Atlas IC kábelét durvának, szemcsésebbnek éreztem, míg a TMP-t akár el is tudtam volna hallgatni hosszú távon is, ha nem hallgatom meg Suprát.
Eredetileg úgy terveztem, hogy az új Atlas és Supra kábeleket legalább 10-10 órát égetem a teszt előtt, hogy a TMP szintjére hozzam őket, de a belehallgatás végül végleges teszt lett, mert az a véleményem alakult ki, hogy ekkora különbséget sokszáz órás égetéssel sem lehet behozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest