Új hozzászólás Aktív témák
-
TuTa86
tag
Nézd! Nekem semmi személyes tapaszralatom nincs a hozzáértő mérésekben. Annyit tudok leírni, amit tapasztalok, hogy mióta vissza adtam és nem az a kábel van bekötve, azóta vannak olyan hangok amiket nem, vagy nem úgy hallok. A feleségem aki csak lelkesen használja a rendszert, mindenféle szakértelem, hozzáértés nélkül, szintén észrevette, hogy nem olyan, mint az elmúlt napokban. Pedig neki aztán gőze nem volt, hogy másik kábel volt itt. Mi társasházban (panelban) élünk, esténkét az erősìtőn le kell venni a sub hangerőt a szomszédok miatt és az asszony megjegyezte, hogy mostanában miért ne döngött annyira mégis jó volt a robbanás, ajtócsapódás...halkan is. Nekem ennél több visszaigazolás nem kell. Nekem hiányzik amit hallottam, az avatatlan fül szintén észrevett változást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest