Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
BBéci
legenda
A 1306 annyira alapgép, hogy nem vitatom az általad tapasztaltakat.
A németek precízségükről híresek, ez a tesztjeikben is megmutatkozik.
A Video magazinban:
Onkyo TX-SR 504 160 pont
Denon AVR 1507 165 pont
Onkyo TX-SR 606 175 pont,
Denon AVR 1909 185 pont.
Onkyo TX-SR 706 194 pont
Denon AVR 2310 202 pont
Onkyo TX-SR 875 225 pont
Denon AVR 3310 240 pont
Ez a különbség minden árkategóriában hasonló.
Arra inkább ne hivatkozz, hogy mit hallottál a Media Marktban! Akkora sületlenségeket tudnak összehordani, hogy az embernek égnekáll tőle a haja. -
BBéci
legenda
Melyik Denont cserélted le és pontosan mi a típusszáma az Onkyonak?
Nem mindegy!
Szerintem sincsenek lényeges hangminőségbeli különbségek azonos árkategóriába tartozó Denon, Harman Kardon, Onkyo, Pioneer, Sony, Yamaha házimozi erősítők között.
Mindig akadnak különösen jól sikerült modellek, például a Denon AVR 3802, amik köré valóságos legenda szövődik, de csodák nincsenek. Ugyanannyi pénzből egyik gyártó sem tud többet, mást alkotni. -
nebulo5
senior tag
Hello!
Hasonló a véleményem! 2 hónapja, amikor az Onkyo-t vettem, nekem is lehetőségem volt meghallgatni a Denon-t és a Pioneer-t is. Mégis az Onkyot választottam. Persze, itt mindenképp meg kell jegyeznem: mindenki a saját hallására hagyatkozzon vásárláskor....
Én nem bántam meg! A Denon típusszámára már nem emlékszem pontosan, de szinte egy időben vásárolt egy magát "vájtfülűnek" valló kollégám is új házimozi erősítőt. Ő Denont vett, mert elterjedt a közvéleményben, hogy a Denon jobb zenei területen. Ezt nem szándékozom cáfolni, de nekem akkor is jobb hangot ad az Onkyo! (pedig a hangfalak beszerzésével még sehol sem vagyok...)
Jelenleg egy Beovox S45-2 hangfalpárral használom, és a "vájtfülű" kollégám is beismerte: gyönyörű a hangja...
(persze őneki legalább annyival jobb hangú a Denon, mint amennyivel nekem az Onkyo...)
Erre lehet mondani: ízlések és pofonok... -
Skyner
tag
Smish: neked is köszönöm a válaszodat. Nem tervezem, hogy a közeljövőben elköltözöm, ezért a 110-est venném meg, de szerintetek a 125-öst azért lenne érdemesebb megvenni, mert van még tartaléka, vagy inkább azért ne vegyem meg, mert úgysem fogom tudni kihasználni azt a többletet, amit a 110-eshez képest nyújt, sőt kis térben rosszabb lesz?
Ezt csak azért kérdezem, mert az eladó szerint a 125-ös lomhább és az én 15 négyzetméterembe inkább a kicsit ajánlja. Szerintetek van ebben valami, vagy inkább mégis a nagyobbat vegyem, ha van rá keretem? -
Winzsolt
aktív tag
Szia!
Nekem polk psw 10 van. ez szinte a 110-es csak régebbi. 25nm-re nembiztos, hogy elég lenne. bár az enyémre 50W van írva, pedig van benne erő
Volt egy heco vitas 20-as mélynyomóm amin 70W áltt, hát annak a teljesitménye elbujhat a polkaudio mögött. de volt mar egy koda mélynyomom is, az talán volt 100w-os, de csak azért lehetett hallani mert nem ugy szolt ahogy kellett volna, fura hangjai voltak.
A polk én ugy hallom tökéletesen kiegésziti a hangfalaimat (heco victa). mikor egyszer kiprobáltam nagy szobában, ami kb 25nm, ott keveseltem, de 3,6m belmagasság is számíthat.
A hangjáról nem tudok sokat írni, nem azért mert nem hallottam eleget, hanem mert nem tudom egy hangfal hangját eldicsérni selymesnekjó hallgatni, szép mélyeket ad, elég mélyre le is megy, a 28Hz még elég jol hallható. a 125-ös biztos ebben is jobb, meg teljesitményben
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest