Hirdetés
Aktív témák
-
mope
tag
Az előző hozzászólásom óta eltelt néhány hónap. Elindult a garanciális szervízelés (3hónapja tart), és kaptam egy H/K 360 cserekészüléket.
Azóta építettem egy HTPC-t és napokig működött vele a H/K 360 (cserekészülék), de sajnos egyik nap bekapcsoláskor ugyanaz a hiba lépett fel, tehát a FULL HD felbontást nem jeleníti meg
Én nem értem a H/K-t. Ilyen a világon nincs, hogy ugyanazt a hibát produlkálja két készülék, két külön számítógépen. Már félek felhívni a szaküzletet, hogy a cserekészülék is beszart
Ráadásul ha 3 hónapja próbálják megcsinálni a H/K 255-öt akkor tényleg valami nem stimmel.
-
cekkk
veterán
Vagy, nem működik együtt a az új videó kártyával.
Frissítsd a 255 szoftverét, ha nem a legújabb van rajta, ha az van rajta akkor sem biztos, hogy a 255el van baj, mert nálam a Dunevel tökéletesen jól működik, Leannél meg az ő HTPCjével már koránt sem volt tökéletes.Innen letudod tölteni a 255höz a szoftvert
-
Vidala
senior tag
Valami nem kerek. Nekem is ilyen erősítőm van, de soha nem tapasztaltam hasonlókat. Talán valamilyen szinten az erősítőnél is beszélhetünk bejáratásról, de az nemigazán hallható (pl. úgy mint a hangfalaknál) ilyeneket nem produkálhat.
Én nem PC-vel, hanem egy XBox360-al használom, de a kép tűéles, semmi zaj/furcsaság nincs. Csodát ne várj, de "tökéletes" minőséget igen.
TV-ről még nem kötöttem rá hangot, valahogy eddig nem volt rá igényem.
Majd hétfőn. Jön a UPC hoz egy digitális box-ot, akkor azért kipróbálom
Mások viszont használják így összekötve a TV-vel az erősítőjüket, de ott se hallottam ilyenről.
Én arra gyanakszom, hogy a TV esetleg az erősítő szedhet fel valami zajt az elektromos hálózatból (nna épp témánál vagyunk egyébként), vagy valami valami hasonló gixer lehet.
Lehet persze az erősítő is hibás, akkor mehet vissza gariba, de erra kisebb esélyt látok (mivel azt mondod, hogy egyébiránt tökéletesen szól a PC-ről). -
dhcodoki
senior tag
Mozihoz a szükséges mélyet nem is fogják leadni. Előbb utóbb szükség lesz a méyládára. 20nm körülbelül az a határ, mikor már kevésnek bizonyulhat a monitor hangfal. De azért vannak kivételek. Én erősen monitor párti vagyok, ezért inkább nem adok elfogult tippeket.
Bárhogy is döntesz, a lényeg, hogy kell majd az a .1
-
Diplomata
aktív tag
Lehet hogy nem égne le,nem menne tönkre az erősítő a 4ohm-tól,de ez nem játék,és a hangnak sem tenne jót a rosszabb damping faktor miatt.Én kapásból találtam 100-ért 145 helyett egy klipsch hd theater 300-as szettet (8 ohm) ami kissebb helységbe ideális lehet,és valószínű hogy simán lekőrözi azt a jbl szettet.
-
zsoltee10
addikt
Én a helyedben 100k körül vennék egy 5.0 szettet, aztán később mélynyomót, ha összejött rá a pénz.
KEF C5
Mission MV-8
Wharfedale Vardus 300 szett.Itt nézz körül: netdepo akciós szettek
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest